GSV Viktoria 09 Suderwick e.V.: Tafeltennis
Rosi Tuente, persvoorlichter van de GSV afdeling TT, meldt:

Goede klasseringen bij de NRW staatsfinales van de minikampioenschappen tafeltennis in Greven

Sterke competitie van de “Mini-TT-Talenten” uit 5 districten van de WTTV

Bij de grote staatsfinale van NRW ontmoetten de Bocholtse winnaars van het district Düsseldorf, Marleen Rappers en Lenn Feukkink, op 15 mei 2022 in Greven sterke concurrentie uit de 4 andere districten van de WTTV, die werden bepaald uit in totaal ongeveer 100 lokale beslissingen. Emma Rappers kreeg een late uitnodiging voor het toernooi van de beste tafeltennistalenten.

Na een toernooi van bijna 7 uur werden alle plaatsingen bepaald in de 4 categorieën, die elk 24 spelers hadden. Al met al moesten alle kinderen 8 partijen spelen met ongeveer 3 sets tot 11. Het toernooi was dus ook voor de ongeveer 100 kinderen zeer veeleisend.

Marleen Rappers van GSV Suderwick behaalde het beste resultaat van de lokale vertegenwoordigers met een evenwichtige score van 4:4 games en een goede 11e plaats in de leeftijdsgroep 2013 en jonger. Lenn Feukkink van DJK TuS Stenern werd 14e in een zeer sterke competitie van 9-10-jarige jongens, waarbij alleen de winnaar, Phil Depner uit Keulen, de uitnodiging kreeg voor de nationale finale van 27-29 mei in Saarbrücken. Emma Rappers was blij met de onverwachte uitnodiging voor het toernooi en eindigde als 20e in dezelfde leeftijdscategorie en liet 3 concurrenten achter zich. De winnares was Milena Specka uit Arnsberg, die ook een uitnodiging kreeg voor de nationale finale.

Op de foto vanaf links: Marleen Rappers, Emma Rappers (beiden GSV Suderwick), Lenn Feukkink (DJK TuS Stenern).